Go Back
+ servings
Grillet squash med burrata og pinjekerner

Grillet squash med burrata og pinjekerner

Her får du en helt simpel opskrift på grillet squash penslet med hvidløgsolie toppet med en skøn, cremet burrata, ristede pinjekerner, god olivenolie, citronskal, flagesalt og frisk basilikum. Til to personer som tilbehør.
5 fra 1 stemme
Antal: 2 personer
Forberedelse20 minutter

Ingredienser

  • 1 stk squash (en stor én)
  • 1 fed hvidløg
  • 4 spsk olivenolie
  • 1 stk burrata
  • ¼ stk øko citron (skallen)
  • 3 spsk pinjekerner
  • 8 blade frisk basilikum
  • 1 tsk flagesalt

Fremgangsmåde

  • Skær tynde skiver af squash på langs. Gerne på mandolinjern.
  • Hak eller pres hvidløget fint og rør det sammen med olien.
  • Opvarm en grill eller grillpande til middel-høj varme og grill alle squashstrimler på hver side, så de bliver bløde og får grillstriber. Pensl med hvidløgsolien på begge sider og drys også med lidt salt.
  • Rist pinjekernerne gyldne på en pande.
  • Anret den grillede squash i en skål eller dyb tallerken. Læg burrataen ovenpå.
  • Riv lidt fintrevet citronskal ud over og drys med pinjekerner og basilikumsblade.
  • Slut evt. af med lidt olie på burrataen og drys med flagesalt.