Go Back
+ servings
Sådan opgraderer du kopnudler til ramen

Opgrader dine kopnudler til ramen

Med kun få elementer og ekstra minutter i køkkenet kan du opgradere dine minutnudler til en simpel ramen, der mætter lidt mere.
5 fra 1 stemme
Antal: 1 person
Forberedelse5 minutter
Tilberedelse10 minutter
I alt15 minutter

Ingredienser

  • 1 pakke kopnudler (fx med kylling)
  • 1 håndfuld svampe (eller andre grøntsagsrester som kål, gulerødder eller lignende)
  • 1 forårsløg
  • 1 spsk sesamfrø
  • 1 æg
  • 1 spsk olivenolie

Fremgangsmåde

  • Start med at skylle dine svampe (eller anden grøntsag) og skær dem tyndt.
  • Opvarm en pande med olie og steg det i 5 minutters tid ved middelvarme, til det er mørt men stadig har bid.
  • Kog ægget i 6-7 minutter. Overhæld det med koldt vand, så du stopper tilberedningen. Pil det.
  • Kom nudlerne i en skål og overhæld med kogende vand.
  • Kom indholdet fra smagsposerne (olie og krydderier) i en anden beholder med 3 dl kogende vand. Rør rundt og smag til.
  • Snit forårsløg fint.
  • Anret nudler, svampe og forårsløg i en skål og hæld suppen over.
  • Flæk æggen i to halve og kom det på toppen. Drys med sesamfrø.