Start med at koge tomatsaucen ind i 10 minutters tid, til den er tyknet lidt. Det gør du ved at lade det simre i en gryde uden låg.
Tænd ovnen på 200 grader varmluft.
Riv osten groft hvis du ikke allerede har gjort det.
Fordel halvdelen af tortillachipsene i et ovnfast fad (evt. foret med bagepapir for nemmere rengøring), halvdelen af osten og derefter den sidste halvdel af chipsene.
Kom et par spsk af indkogt tomatsauce rundt omkring på toppen (5-6 spsk'er) og drys med resten af osten.
Bag dine nachos i ovnen i cirka 10 minutter, til osten er let gylden på toppen.
Imens kan du lave din guacamole, ved at halvere avocado, fjerne stenen og skrabe avocadokødet ud. Mas avocadokødet groft med en gaffel og smag til med lidt limesaft, salt og peber.
Anret dine grønne nachos med nogle klatter af cremefraiche og guacamole på toppen og drys med basilikumsblade.
Server resten af cremefraiche, guacamole og tomatsauce ved siden af til dyppelse.