Go Back
+ servings
Fyldte rødspættefileter med flødeost og parmaskinke

Fyldte rødspættefileter med flødeost og parmaskinke

Rødspættefileter fyldt med en flødeost rørt med æbletern, lime og frisk persille og rullet med parmaskinke, før det bages i ovnen. Det giver en saftig fisk med masser af smag, der kan laves på 20 minutter.
5 fra 3 stemmer
Antal: 4 personer
Forberedelse5 minutter
Tilberedelse12 minutter
I alt17 minutter

Ingredienser

  • 4 rødspættefileter
  • 125 g flødeost
  • 1 håndfuld frisk persille (eller dild)
  • 1 æble (et lille ét)
  • 1 øko lime
  • 4 skiver parmaskinke (eller serranoskinke)
  • salt og peber

Fremgangsmåde

  • Tænd ovnen på 175 grader varmluft.
  • Hak æble og persille fint og rør det sammen med flødeost, fintrevet skal fra en hel lime, saft fra den halve og lidt salt og peber.
  • Læg rødspættefileterne med skindsiden op, kom en spsk fyld på midten og rul den sammen.
  • Rul parmaskinke rundt om rullerne og placer dem på et stykke bagepapir i et ildfast fad.
  • Bag dem i 12-15 minutter afhængig af størrelse.