Tænd ovnen på 175 grader varmluft.
Pisk blødt smør, sukker, groftrevet marcipan og fintrevet citronskal fra 2 citroner sammen.
Pisk æggene i ét ad gangen.
Blend mandlerne helt fint - fx i en minihakker eller lignende. Bland med hvedemel og bagepulver.
Pres saften fra to citroner og pisk det skiftevis i dejen sammen med melblandingen.
Fór en 24 cm springform med bagepapir og hæld dejen i.
Bag kagen i cirka 45-55 minutter. Måske 5 minutter mere afhængig af din ovn. Der skal netop ikke være dej på en nål eller lille kniv, hvis du stikker den ned i kagen. Det er vigtigt. Prøv med 40 minutter først og test derefter hvert 5./10. minut.
Lad kagen køle helt, inden du topper med glasur.
Rør flormelis sammen med citronsaft, indtil du har en tyktflydende glasur. Kom det på kagen.
Spis kagen friskbagt eller opbevar den på køl. Den er nemlig også god - hvis ikke bedre - dagene efter.