Koger du dine egne bønner, skal du sætte dem i blød dagen før og koge dem på dagen efter anvisning på pakken.
Skyl grøntsagerne. Skær tomaterne i små tern og kom dem i en skål.
Skræl løget og hak det fint. Halve chili, fjern kernerne og hak den helt fint. Tilføj mængde efter hvor stærk chilien er.
Rør fintrevet skal og saft fra 1/2 lime i sammen med lidt salt og stil til side.
Flæk avocadoerne, fjern stenen, skrab kødet ud og mos det groft med limesaft og salt. Stil det til side.
Varm en pande op til høj varme med lidt olivenolie og krydderierne. Tilsæt bønner og lidt salt og steg 3-4 minutter. Smag evt. til med flere krydderier og salt. Mos dem let med en gaffel.
Varm tacos en ad gangen på en tør pande i cirka 30 sekunder på hver side. Hold dem varme i et rent viskestykke.
Server så man selv kan bygge sin tacos og gerne med kogte majskolber til.