Start med at lave dressingen ved at komme æggeblommer, sennep, æblecidereddike og ost op i en høj beholder.
Blend det godt sammen med en stavblender og blend derefter olien i lidt ad gangen, i en tynd stråle. Nu skulle du gerne have en cremet og tyknet dressing.
Blend et par spsk vand med, så konsistensen bliver en smule mere flydende og smag til med salt og peber. Stil den på køl.
Skær brødet i små tern og kom dem på en bageplade med bagepapir. Vend det i et par spsk olie, salt og et presset fed hvidløg.
Bag dem til sprøde croutoner ved 175 grader varmluft i cirka 10 minutter.
Fjern eventuelle sener eller snask fra kyllingebrysterne og bank dem lidt flade med en kagerulle - læg gerne et stykke film imellem, så der ikke kommer råt kød på rullen.
Kom mel i en dyb tallerkenen, pisket æg i en anden og panko vendt med salt og peber i en tredje.
Vend først kylling i mel, så æg og til sidst rasp.
Varm en stor pande med godt med olie op til høj middelvarme og steg kyllingebrysterne, til de er gyldne på begge sider. Mine fik cirka 3 minutters tid på hver side. Lad dem hvile 5 minutter, inden du skære dem i skiver.
Skyl salaten godt og dup den tør. Bræk den i mindre stykker og fordel i et fad eller stor skål. Vend med halvdelen af dressingen. Vend med kylling og croutoner og top flager af ost og den resterende dressing.