Start med at lave dejen ved at lune mælk til lillefingervarme.
Rør gær ud i den lune mælk og tilsæt æg, sukker, kardemomme og salt.
Smuldr smørret i hvedemel og ælt det sammen med mælkeblandingen i 5 minutters tid, til du har en lækker, blank dej. Gerne på røremaskine.
Lad dejen hæve et lunt sted under et klæde i 1½ time.
Forbered imens remonce ved at røre tingene sammen. Stil det til side.
Rul dejen ud på et let meldrysset bord til en rektangel på cirka 30 x 35 cm.
Fordel og smør remonce ud i et jævnt lag og rul den sammen til en pølse på den korte led.
Skær pølsen i 12 stykker og placer dem i et stort fad foret med bagepapir med lidt plads imellem.
Lad dem efterhæve lunt under et klæde i 30 minutter.
Bag sneglene i ovnen ved 180 grader varmluft i cirka 18 minutter. Lad dem køle helt af.
Pisk ingredienserne til frostingen sammen og smør det på de afkølede kanelsnegle.