Skræl løg og hak det fint. Steg det i en gryde i olie i et par minutter, til løgene er klare.
Skyl perlebyg i en si i koldt vand, og lad vandet dryppe fra.
Kom perlespelt ned i gryden og lad det svitse med i et par minutter.
Hæld ⅓ af bouillonen ned i gryden og lad det koge ind, før du tilsætter lidt mere (ca 1 dl ad gangen) og lader det koge ind.
Forsæt indtil du har opbrugt din bouillon, eller perlebyggen er mør, men stadig med lidt bid. På denne måde udgiver perlespelten stivelse, og det får “grød-konsistensen”. Det tager ca. en halv time.
Tag gryden af varmen, når det sidste bouillon er kogt ind, og det er blevet til en lidt tyk bygotto.
Vend mascarpone og fintrevet skal fra hele citron og saft fra den halve.
Vend også edamamebønner i og en god håndfuld fintrevet parmesan i og smag til med salt, peber og evt mere citronsaft.
Anret det i skåle og drys med revet parmesan og friskkværnet peber.