Go Back
+ servings
Brownie cookies

Brownie cookies med havsalt

Brownie møder cookies i disse brookies aka brownie cookies med chokolade og havsalt. Seje, let sprøde og lækre. Opskrifter giver 9 cookies.
5 fra 1 stemme
Antal: 9 stk
Forberedelse15 minutter
Tilberedelse18 minutter
Køletid15 minutter
I alt48 minutter

Ingredienser

  • 50 g smør
  • 130 g brun farin
  • 1 æg (stort )
  • 95 g hvedemel
  • ½ tsk natron
  • 130 g mørk chokolade
  • 15 g kakao
  • havsalt

Fremgangsmåde

  • Smelt 35 g af chokoladen sammen med smørret i en skål over vandbad.
  • Pisk æg og sukker luftigt i en anden skål.
  • Tilsæt smør-chokoladeblandingen lidt af gangen og sørg for at blande det godt.
  • Tilsæt mel, natron og kakao til dejen og rør rundt, til det er blandet.
  • Hak resten af chokoladen groft og vend det i dejen.
  • Sæt dejen på køl i 15 minutter.
  • Beklæd en bageplade med bagepapir og brug 2 skeer til at sætte 9 klatter af dej på bagepapiret med god afstand fra hinanden. Du skal ikke trykke dem flade.
  • Drys med havsalt og bag dem i ovnen i cirka 18 minutter ved 175 grader.
  • Lad dem køle lidt af og flyt dem så over på en bagerist for mere afkøling.