Go Back
tørret mango

Tørret mango

Du kan sagtens lave hjemmelavet tørret mango. Det er ret nemt og en del sundere, end det du kan købe. Lav gerne dobbeltportion for endnu mere tørret mango - når nu du alligevel er i gang.
4.75 fra 4 stemmer
Forberedelse5 minutter
Tilberedelse1 time 30 minutter

Ingredienser

  • 2 mango (halvmodne)

Noter

Mine tørrede mangostykker er til den chewy siden, som jeg godt kan lide dem. Hvis du hellere vil have mangochips, så kan du skære mangoen i helt tynde skiver. Det kan være lidt svært men sørg for at bruge en skarp kniv og en ikke alt for blødt mango.

Fremgangsmåde

  • Skær skrællen af mangoerne, og skær den derefter i tynde strimler med en skarp kniv.
  • Fordel stykkerne på en bageplade med bagepapir.
  • Bag dem ved 100 grader i 1,5 time (plus minus) afhængig af tykkelsen.
  • Vend mangostrimlerne hver halve time, så de bliver sprøde på begge sider.