Skræl kartoflerne, skær dem i små tern og kog dem i gryde, til de er møre.
Skyl imens spinaten og damp det i en gryde med en lille smule vand, til det er faldet helt sammen. Pres al overskydende væde ud af.
Hæld vandet fra kartoflerne og skær de kogte æg i kvarte.
Skræl gulerødder, pil løget og skær begge dele i små tern.
Sautér både løg og gulerødder i 1 spsk olivenolie i en gryde ved middel-høj varme i et par minutter
Skru lidt ned, tilsæt 1 dl mælk og fløden og bring det i kog, imens du rører, så det ikke brænder på.
Tag gryden af varmen og tilsæt citronsaft, sennep og lidt salt og peber.
Mos kartoflerne til mos sammen med smør og den sidste ¾ dl mælk, fintrevet muskatnød, salt og peber. Smag evt. til med ekstra muskatnød.
Fordel fisken i et ovnfast fad, kom den dampede spinat ovenpå, derefter de kvarte æg, så gulerodsblandingen og fordel til sidst kartoffelmos over det hele som et låg.
Drys evt. med revet ost og bag i ovnen i 30-35 minutter ved 200 grader til overfladen er let gylden.