Go Back
+ servings
Grønkålssalat med æbler, dadler og nødder

Grønkålssalat med æbler, dadler og nødder

Simpel, nem og lækker grønkålssalat med æbler, dadler og ristede nødder. Skøn salat til alt fra fisk, kød og kylling.
4.50 fra 2 stemmer
Antal: 3 personer
Forberedelse15 minutter

Ingredienser

  • 4 håndfulde grønkål (skyllet og fintsnittet)
  • 1 håndfuld valnødder
  • 1 æble (stort)
  • 6 dadler
  • 1 spsk dijonsennep
  • 1 spsk akaciehonning
  • 1 citron (saften)

Fremgangsmåde

  • Rist valnødder i ovnen i 5-8 minutter ved 180 grader og lad dem køle af.
  • Skyl æblet og skær det i tynde skiver.
  • Fjern eventuelle sten fra dadlerne og skær dem i tynde strimler.
  • Rør dijonsennep, akaciehonning og citronsaft godt sammen i en lille skål. Smag til.
  • Kom grønkål i en skål og “kram” dressingen godt rundt i grønkålen med dine hænder, så det bliver fordelt over det hele.
  • Bland også æbler, dadler og de ristede valnødder i og server.