Skræl kartofler og løg, skær kartoflerne i små tern og hak løget.
Varm en pande til middelvarme og svits det hakkede løg i lidt olivenolie i et par minutter.
Kom kartoffeltern på panden og lad det stege i 15-20 minutter, til kartoflerne er møre.
Skyl imens spinaten, kom det i en gryde med låg og damp spinaten ved lav varme, til det falder sammen.
Kom det dampede spinat i en si og pres overskydende væde ud af.
Kom kartofler og løg i bunden af en tærteform eller lille ildfast fad, fordel dampet spinat over og drys med salt og peber.
Pisk æg, græsk yoghurt og mælk sammen i en skål og hæld det over fyldet (hvis du vil have revet ost på, kan du drysse det over nu).
Bag tortillaen ved 200 grader i cirka 15-20 minutter.
Når tortillaen er færdig, kan du toppe med smuldret feta eller gedeost, hvis du ikke har drysset med revet ost inden, den blev bagt i ovnen.