Go Back
+ servings
Bagt blomkål og kikærter i ovnen

Ovnristede blomkål og kikærter

Lækre ovnristede blomkål og kikærter i karry. Et grønt og sundt alternativ til pasta og ris.
5 fra 4 stemmer
Antal: 3 personer
Forberedelse8 minutter
Tilberedelse35 minutter

Ingredienser

  • 1 blomkål
  • 1 dåse kikærter
  • 4 spsk olivenolie
  • spsk karry (mild)
  • citronsaft
  • salt

Fremgangsmåde

  • Fjern de grønne blade fra blomkålet og skær/bræk derefter blomkålet i små mundrette buketter.
  • Dræn vandet fra kikærterne.
  • Rør olie, karry og et pænt drys salt godt sammen i en lille skål.
  • Beklæd et stort ildfast fad med bagepapir og bland blomkål, kikærter og karryolien godt sammen deri. Sørg for at fordele det godt ud på fadet, så det så vidt som muligt ikke ligger i lag.
  • Rist det i ovnen i 35-40 minutter ved 200 grader. Rør eventuelt i det 1 eller 2 gange undervejs og skru ned, hvis det bliver for mørkt.
  • Tag fadet ud af ovnen og drys med lidt citronsaft inden servering.