Lav imens fyldet ved at smelte smør, brun farin, kokosmel og mælk i en gryde, til det bliver en sammenhængende masse.
Lad det afkøle og sætte sig lidt.
Rul dejen ud på et meldrysset bord til et rektangel på cirka 3-4 mm tykkelse.
Fordel det mest af fyldet ud på dejen men gem 2-3 store spsk.
Rul sammen til en roulade på den lange led og skær i 10-12 lige store stykker.
Kom bagepapir i en bageform (ca. 22 x 22cm) og fordel sneglene deri.
Lad dem efterhæve tildækket et lunt sted i 1 time.
Varm det sidste fyld hurtigt igennem i gryden, evt. med et par spsk mælk, så det flyder mere.
Fordel det ovenpå sneglene og bag dem i ovnen ved 190 grader i cirka 25 minutter, skru evt. lidt ned undervejs. Sneglene er færdige, når de er gyldne og har en sprød top.