Go Back
+ servings
Kold kartoffelsalat med ærter og radiser

Kold kartoffelsalat med ærter og radiser

Den bedste kolde kartoffelsalat med nye kartofler, ærter og radiser. Du kan endda forberede den dagen før.
5 fra 3 stemmer
Antal: 4 personer
Forberedelse15 minutter
Trækketid1 time

Ingredienser

  • 800 g nye danske kartofler (kogte og kolde)
  • 200 g bælgede ærter
  • 12 radiser
  • ½ løg
  • 2 dl creme fraiche (gerne 9 %)
  • 1 dl græsk yoghurt (gerne 10 %, alternativt cremefraiche)
  • salt og peber

Fremgangsmåde

  • Skyl radiser, skær enderne af og skær dem i tynde skiver.
  • Skær derefter de kogte og kolde kartofler i lidt grovere skiver.
  • Riv løget fint og rør det sammen med græsk yoghurt, creme fraiche og vend det med kartofler, ærter og radiser. Smag til med salt og peber.
  • Lad kartoffelsalaten trække i minimum 30 minutter på køl og gerne et par timer.