Go Back
+ servings
Citronpasta med feta, persille og ristede hasselnødder

Citronpasta med feta, persille og ristede hasselnødder

En simpel, nem og hurtig pasta med masser af citron, feta, persille og ristede hasselnødder. Opskriften er til 3 personer og kan spises som den er eller som tilbehør til kød, fisk eller salat.
5 fra 1 stemme
Antal: 3 personer
Forberedelse20 minutter

Ingredienser

  • 1 håndfuld hasselnødder
  • 1 bundt frisk persille
  • 350 g spaghetti
  • 2 øko citroner (skal fra to, saft fra en)
  • 100 g feta (gerne fra blok)
  • salt og peber
  • olivenolie

Køkkenudstyr

  • Gryde

Fremgangsmåde

  • Rist hasselnødder i ovnen ved 180 grader i 10 minutter.
  • Lad dem afkøle lidt og nulr derefter skallen af med fingrene.
  • Skyl persille og hak det groft. Hak også nødderne groft.
  • Kog pasta efter anvisningen på pakken og hæld vandet fra.
  • Vend pasta med persille, nødder, et godt skvæt olivenolie, salt, peber, smuldret feta og citronsaft og -skal.