Go Back
+ servings
Nudler med grøntsager og peanutbuttersauce

Nudler med grøntsager og peanutbuttersauce

En lækker wok med nudler, grøntsager og peanutbuttersauce. Toppet med peanuts, lime og friske koriander. Det er min yndlings asiatiske wokret.
4.67 fra 3 stemmer
Antal: 3 personer
Forberedelse25 minutter

Ingredienser

  • 150 g frisk spinat
  • 2 spsk olie
  • 6 forårsløg (grofthakkede)
  • 3 cm ingefær (fintrevet)
  • 1 fed hvidløg (finthakket)
  • 1 tsk rød karrypasta
  • 165 ml kokosmælk (en lille dåse)
  • 180 g edamamebønner (løse og optøede fra frost)
  • ½ lime (eller citronsaft)
  • 3 spsk peanutbutter
  • 200 g brede risnudler
  • 1 spsk fishsauce
  • peanuts (kan undlades)
  • friske koriander (kan undlades)

Fremgangsmåde

  • Varm en wok (alternativt stor pande) op til høj varme.
  • Kom olie i, lad det blive varmt og tilsæt så grofthakkede forårsløg, karrypasta, finthakket hvidløg og revet ingefær.
  • Steg det et par minutter, til forårsløgene er lidt møre.
  • Skyl spinat og kom det i wokken og rør rundt, til det falder sammen.
  • Tilsæt kokosmælk, peanutbutter, limesaft, fisksauce og de optøede edamamebønner og rør det godt sammen.
  • Kog nudlerne efter anvisningen på pakken, hæld vandet fra og kom dem op i wokken. Varm det hele hurtigt igennem, imens du blander det godt sammen.
  • Spis med det samme og drys med friske koriander og peanuts på toppen.