Rør blødt smør og kokossukker sammen til remonce og hak mandler og chokolade lidt groft.
Riv æblet groft på et rivejern og pres lidt af væden ud af det revne æble.
Rul dejen ud på et let meldrysset bord til et rektangel på cirka 30 x 45 cm, så den længste side er vandret foran dig.
Smør remonce ud på dejen og drys med chokolade, mandler og revne æbler og pres derefter fyldet lidt ned i dejen.
Fold en tredjedel af den lange side over midten og fold den sidste tredjedel ind over den første, så du får 3 lag.
Rul dejen lidt flad igen, så den igen bliver lidt bredere.
Skær dejen ud i 2,5 cm brede strimler på det korte led.
Tag fat i en strimmel, stræk den forsigtigt lidt længere, sno/twist den om sig selv et par gange og bind så en løs knude og prop enderne ind i.
Fortsæt med resten af strimlerne, placer dem på en bageplade med bagepapir og lad dem efterhæve et lunt sted under viskestykke i 45 minutter.
Bag snurrerne ved 200 grader i cirka 12-15 minutter – skru eventuelt lidt ned undervejs.