Hak løg og hvidløg fint og steg det på en pande med lidt olivenolie og krydderierne.
Rør rundt og tilsæt melet.
Kom bouillonterninger og vand i, imens du rører det godt sammen.
Tilsæt hakkede tomater og lad saucen simre under låg i 10 minutter.
Blend saucen med en stavblender og smag til med salt, peber og evt ekstra krydderier.
Halver kyllingebrysterne, kom dem ned i saucen og lad det simre videre under låg i 15 minutter, til kyllingen er tilberedt.
Tag kyllingestykkerne op af saucen og riv kødet fra hinanden i strimler med 2 gafler.
Bland 2/3 dele af saucen med bønner, kylling, majs og 1 håndfuld frisk, grofthakket persille.
Kom et par spsk fyld i hver pandekage og drys med lidt revet ost.
Rul pandekagerne sammen og kom dem i et fad med lukningen nedad.
Fordel resten af saucen på toppen og drys med mere ost.
Giv pandekagerne 15-20 minutter i ovnen ved 200 grader, drys med friskhakket persille og server – gerne med guacamole.