Go Back
Udskriv
Recipe Image
Equipment
–
+
servings
Reklamelinks er markeret med*
Fyldte dadler med mandelsmør og chokolade
Lækre fyldte dadler med mandelsmør og mørk chokolade. Lækker hapser, konfekt eller hvad du nu vil kalde det.
5
fra 1 stemme
Servings:
16
stk
Forberedelse
25
minutter
min
Ingredients
12
dadler
(friske)
6
tsk
mandelsmør
50
g
mørk chokolade
1
håndfuld
mandler
Køkkenudstyr
Gryde
Fremgangsmåde
Ris mandlerne i ovnen i 8-10 minutter ved 180 grader.
Lad dem køle af og hak dem groft.
Åben dadlerne og tag stenen ud.
Kom ½ tsk mandelsmør i hver dadel og luk siderne godt sammen igen.
Kom dem på køl, imens du smelter chokolade over vandbad.
Dyp de fyldte dadler i smeltet chokolade og drys med ristede, grofthakkede mandler.
Opbevar dem i en lufttæt boks på køl.
Udskriv opskrift
Gem på Pinterest