Go Back
+ servings
Fyldte dadler med mandelsmør og chokolade

Fyldte dadler med mandelsmør og chokolade

Lækre fyldte dadler med mandelsmør og mørk chokolade. Lækker hapser, konfekt eller hvad du nu vil kalde det.
5 fra 1 stemme
Antal: 16 stk
Forberedelse25 minutter

Ingredienser

  • 12 dadler (friske)
  • 6 tsk mandelsmør
  • 50 g mørk chokolade
  • 1 håndfuld mandler

Køkkenudstyr

  • Gryde

Fremgangsmåde

  • Ris mandlerne i ovnen i 8-10 minutter ved 180 grader.
  • Lad dem køle af og hak dem groft.
  • Åben dadlerne og tag stenen ud.
  • Kom ½ tsk mandelsmør i hver dadel og luk siderne godt sammen igen.
  • Kom dem på køl, imens du smelter chokolade over vandbad.
  • Dyp de fyldte dadler i smeltet chokolade og drys med ristede, grofthakkede mandler.
  • Opbevar dem i en lufttæt boks på køl.