Go Back
+ servings
Cookies med mælkechokolade og hasselnødder

Cookies med mælkechokolade og hasselnødder

Lækre sprøde cookies med mælkechokolade og hasselnødder. Nemme at lave og perfekte til en kop the eller kaffe
5 fra 1 stemme
Antal: 14 stk
Forberedelse20 minutter
Tilberedelse18 minutter

Ingredienser

  • 100 g smør (blødt )
  • 1 dl brun farin
  • ¾ dl rørsukker
  • 1 æg
  • ½ tsk bagepulver
  • ½ tsk salt
  • 60 g havregryn
  • 135 g hvedemel
  • 1 håndfuld hasselnødder
  • 100 g mælkechokolade (fx ‘mørk mælk’)

Fremgangsmåde

  • Rist hasselnødder i ovnen ved 180 grader i 6-8 minutter.
  • Lad dem køle lidt af og nulr så skallen af med fingrene.
  • Pisk blødt smør, sukker og brun farin luftigt et par minutter med en elpisker og pisk derefter ægget i.
  • Tilsæt også havregryn, hvedemel, bagepulver og salt og pisk det i.
  • Hak hasselnødder og chokolade groft og vend det i dejen.
  • Kom cirka 14 runde kugler op på en bageplade med bagepapir. Dejen kan godt være lidt blød, så det er måske mere runde klatter.
  • Giv dem alle et let tryk og bag dem ved 180 grader varmluft i cirka 18 minutter.
  • Lad dem blive på bagepladen et par minutter for at sætte sig, inden de skal over på en bagerist for at køle helt af.