Go Back
+ servings
Cashewsmør med vanilje og havsalt

Cashewsmør med vanilje og havsalt

Lækker sød cashewsmør med vanilje og havsalt - som spread, topping og snack
5 fra 1 stemme
Antal: 1 glas
Forberedelse12 minutter
Tilberedelse10 minutter

Ingredienser

  • 200 g cashewnødder
  • 1 tsk havsalt
  • 1 vaniljestang

Køkkenudstyr

  • Blender

Fremgangsmåde

  • Rist cashewnødder i ovnen ved 150 grader i cirka 10 minutter.
  • Blend dem i en god foodprocessor eller blender, til det bliver til nøddesmør. Det tager cirka 8-10 minutter, afhængig af din maskine.
  • Først vil det blive til nøddemel, derefter en tør og tyk masse og til sidst en flydende nøddesmør. Det kan være nødvendigt at skrabe lidt ned af siderne undervejs.
  • Flæk vaniljestangen og skrab kornene ud.
  • Blend til sidst salt og vaniljekorn i og opbevar på køl i et lille, skoldet glas med tæt låg.