Overhæld mandlerne med kogende vand, lad dem trække i 10 minutter og smut skallen af.
Rist dem i ovnen ved 180 grader i 5 minutter og lad dem køle af.
Bland imens hvedemel, sukker, fintrevet appelsinskal, hele mandler, grofthakket hvid chokolade, bagepulver, salt og vanilje i en skål.
Lav en fordybning i midten, kom æg i og ælt, til dejen netop hænger sammen. Tilsæt evt lidt appelsinsaft hvis dejen virker for tør.
Del dejen i 2 og rul hver halvdel til en tyk pølse på 3-4 cm tykkelse.
Placer dem på en bageplade med bagepapir og tryk dem lidt flade (ca 2 cm højde).
Bag dem ved 175 grader i 25 minutter.
Tag bagepladen ud og skær stængerne i 2 cm skiver på skrå, så du får cirka 30 stk.
Fordel dem på bagepladen og bag videre ved 120 grader i 30-40 minutter.
Sluk for ovnen og lad dem stå på eftervarmen, så de kan tørre helt og blive sprøde.
Afkøl og opbevar de sprøde biscotti i en lufttæt boks.