Go Back
+ servings
Tærte med kylling, broccoli og feta

Tærte med kylling, broccoli og feta

Tærte med kylling stegt i soya og ingefær med broccoli og feta - en sund, grov og fedtfattig version.
5 fra 2 stemmer
Antal: 1 stk
Forberedelse30 minutter
Tilberedelse30 minutter

Ingredienser

  • 1 tærtedej
  • 1 broccoli
  • 2 kyllingebryster
  • 3 cm ingefær
  • 2 spsk soya
  • 3 æg
  • 1,5 dl creme fraiche
  • 1 dl mælk
  • 100 g feta
  • salt og peber

Køkkenudstyr

  • Tærteform

Fremgangsmåde

  • Lav tærtedejen ved at følge fremgangsmåden via linket.
  • Smør en stor tærteform eller en lille ildfast form med en smule olie.
  • Brug dine hænder til at presse tærtedejen ud i formen og lidt op ad kanterne. Dejen er ret rustik, så du skal bruge fingrene lidt.
  • Forbag tærtebunden ved 180 grader i cirka 10 minutter.
  • Skær imens broccoli ud i mundrette buketter.
  • Kog dem i saltet vand i 3-4 minutter og hæld vandet fra.
  • Skær kyllingen i mundrette tern og hak ingefær fint.
  • Svits begge dele på en pande ved middel-høj varme i lidt olie, til kyllingen er brunet af på alle sider. Det tager et par minutter.
  • Tilsæt soya og tag panden af varmen.
  • Pisk æg, mælk, yoghurt og et pænt drys salt og peber sammen i en skål.
  • Fordel broccoli og kylling på den forbagte tærtebund.
  • Smuldr feta på toppen og hæld æggeblandingen over.
  • Bag tærten ved 180 grader varmluft i 30-35 minutter, til æggemassen har sat sig.