Lav tærtedejen ved at følge fremgangsmåden via linket.
Smør en stor tærteform eller en lille ildfast form med en smule olie.
Brug dine hænder til at presse tærtedejen ud i formen og lidt op ad kanterne. Dejen er ret rustik, så du skal bruge fingrene lidt.
Forbag tærtebunden ved 180 grader i cirka 10 minutter.
Skær imens broccoli ud i mundrette buketter.
Kog dem i saltet vand i 3-4 minutter og hæld vandet fra.
Skær kyllingen i mundrette tern og hak ingefær fint.
Svits begge dele på en pande ved middel-høj varme i lidt olie, til kyllingen er brunet af på alle sider. Det tager et par minutter.
Tilsæt soya og tag panden af varmen.
Pisk æg, mælk, yoghurt og et pænt drys salt og peber sammen i en skål.
Fordel broccoli og kylling på den forbagte tærtebund.
Smuldr feta på toppen og hæld æggeblandingen over.
Bag tærten ved 180 grader varmluft i 30-35 minutter, til æggemassen har sat sig.