Hak løg fint og steg det et par minutter i en spsk olie på en middel-høj varm pande.
Rens champignon og skær dem i skiver.
Tilsæt champignon til panden og steg et par minutter mere, til væsken fordamper.
Rør balsamico og friskkværnet peber i.
Skyl perlebyg og kom dem i gryden. Rist det hele i 1 minuts tid.
Skyl spinat og placer det nederst i et ovnfast fad.
Kom perlebyg-blandingen ovenpå og hæld 7 dl af det varme bouillonvand over.
Dæk fadet med staniol og kom det i ovnen ved 180 grader varmluft – det skal have cirka 45 minutter.
Efter cirka 30 minutter, skal du røre i bygottoen og tilsætte det sidste bouillonvand.
Rist herefter valnødder og parmaskinke på en bageplade med bagepapir i ovnen samtidigt – det skal have 10 minutter.
Hak valnødder og den sprøde parmaskinke groft.
Når bygottoen har fået 45 minutter i ovnen, skal du vende flødeost, valnødder, parmaskinke og et pænt skvis citronsaft i. Smag til med salt.
Giv det 5 minutter mere i ovnen uden staniol
Vend det hurtigt rundt og server gerne med en frisk salat.