Kom gær og vand i din røremaskine og rør rundt, til gæren er opløst.
Tilsæt olivenolie, salt og sukker og derefter melet lidt ad gangen.
Ælt dejen godt igennem i 5-7 minutters tid ved medium hastighed, til dejen er glat og elastisk.
Dæk skålen med et viskestykke og lad dejen hæve et lunt sted i en time.
Pres hvidløget og rør det i det bløde smør.
Hak persille fint og riv osten groft.
Rul dejen ud på et meldrysset bord til en firkant på ca 40 x 40 cm.
Smør hvidløgssmørret ud på dejen, drys persille over og drys ost over. Sørg for at der er fyld på hele dejen.
Skær den store firkant i 16 lige store firkanter.
Placer 3-4 stykker ovenpå hinanden (som lag, skiftevis dej og fyld).
Smør en stor rugbrødsform med en smule olie.
Vend forsigtigt dine lag, så du kan sætte dem op ad hinanden i formen. Forestil dig en liggende stak af skiftevis dej og fyld (se billeder).
Dæk formen med viskestykke og lad den efterhæve i 30 minutter.
Bag brødet ved 180 grader varmluft i cirka 25-30 minutter, til det er gyldent på toppen. Skru evt. en smule ned til sidst.