Go Back
Krydret linsesalat med æbler, dadler og feta

Krydret linsesalat med æbler, dadler og feta

En krydret og salt, syrlig og sød linsesalat med æbler, dadler, feta og masser af sennep og varme krydderier
5 fra 1 stemme
Forberedelse10 minutter
Tilberedelse15 minutter

Ingredienser

  • 2 dl linser (puy eller sorte )
  • 2 spsk olivenolie
  • ½ citron
  • 1 tsk sennep (stor - dijon eller grov)
  • 1 tsk honning
  • 1 tsk havsalt
  • tsk stødt spidskommen
  • ½ tsk stødt kanel
  • ¼ tsk cayennepeber
  • ¼ tsk stødt kardemomme
  • ¼ tsk stødt nelliker
  • 1 æble
  • 1 håndfuld dadler (finthakkede )
  • 1 håndfuld frisk persille
  • 50 g feta

Fremgangsmåde

  • Kog linserne i letsaltet vand efter anvisningen på pakken.
  • Rør imens ingredienserne til dressingen godt sammen: olivenolie, citronsaft, sennep, honning, salt og krydderier.
  • Hæld vandet fra linserne og rør dressingen i, mens linserne stadig er varme.
  • Skær æble og feta i små tern.
  • Hak persille fint.
  • Rør det hele sammen med hakkede dadler.