Go Back
+ servings
Bønnesalat med feta, pesto og tomater

Bønnesalat med pesto, feta, friske og soltørrede tomater

En simpel og frisk bønnesalat som tilbehør til 3, bestående af haricot verts bønner vendt med feta, pesto og tomater
5 fra 1 stemme
Antal: 3 personer
Forberedelse15 minutter

Ingredienser

  • 400 g haricot verts (fra frost)
  • 8 tomater (fx cocktail tomater)
  • 3 spsk soltørrede tomater (hakket, fra olie i glas)
  • 75 g feta
  • 2 spsk pesto
  • ½ citron
  • salt og peber

Fremgangsmåde

  • Overhæld de frosne bønner med kogende vand og lad det trække i 10 minutter.
  • Hæld vandet fra.
  • Skær tomater i små både og skær feta i små tern.
  • Rør pesto sammen med citronsaft, 1 spsk olie fra de soltørrede tomater og et drys salt og peber.
  • Vend det hele sammen i en skål og server.