Lun mælk og smør i en gryde, til smørret er smeltet. Lad det afkøle til det er lillefingervarmt.
Smuldr gæren i en skål, hæld det lune mælkesmør over og opløs gæren.
Tilsæt sukker, salt, kardemomme og æg og rør godt rundt.
Tilsæt melet lidt ad gangen, imens der æltes.
Ælt dejen i 10 minutter, til den slipper skålen og er blank - gerne med røremaskine.
Dæk skålen med et viskestykke og stil den til hævning et lunt sted i en time.
Imens kan du lave remoncen: Bland ingredienserne med en håndmikser til det er helt ensartet.
Rul dejen ud på et meldrysset bord til et rektangel på ca 30x40 cm, ca. 3-4 mm i tykkelse.
Smør remoncen ovenpå dejen.
Fold rektanglet på den lange led (så remoncen er indeni) og tryk kanterne lidt sammen.
Skær dejen i 2 cm (i bredden) lange strimler.
Tag en strimmel og skær den igennem på midten, men undlad at skære den sidste cm igennem. Det skal ligne et par lange bukser.
Sno de 2 strimler om hinanden og hiv forsigtigt i den snoede strimmel, så den bliver lidt længere.
Sno den snoede strimmel om sig selv og bind en knude.
Gør det med alle og placer dem på en bageplade med bagepapir.
Dæk snurrerne med et viskestykke og lad dem hæve et lunt sted i 45 minutter.
Bag dem ved 200 grader i 15-20 minutter. Hold øje med dem - er dine snurrer lidt mindre, skal de måske kun have 10-12 minutter. De er færdige, når de er godt gyldne.