Bland alle de tørre ingredienser i en skål, gerne røremaskine.
Ælt derefter resten i på én gang og ælt godt i cirka 10 minutter, til dejen bliver blød og smidig.
Du kan evt tilsætte en smule mere vand, hvis dejen er for tør (se note).
Lad dejen hæve i 20 minutter et lunt sted og del den så i små portioner af cirka 30 g stykket.
Rul dem til små fine boller med hænderne.
Brug derefter en kagerulle til at rulle dem til ovale cirkler som på billedet ovenover.
Pensl dem med en smule smagsneutral olie og klap dem sammen på midten som på billedet med den olierede del i midten.
Lad dem efterhæve i 45 minutter.
Placer en asiatisk bambus damper over en gryde med kogende vand og kom et stykke bagepapir på bunden prikket med en masse huller. Hvis du ikke har en dampkoger (læs note).
Damp bollerne i cirka 10 minutter med låg på dampkogeren.
Damp ikke mere end 4-5 boller ad gangen – ellers hænger de sammen.
Fyld dine dampede bao med yndlingsfyld.