Lav imens remonce ved at flække vaniljestangen, skrabe kornene ud og piske det sammen med smør, sukker, marcipan og fintrevet appelsinskal, til du har en luftig remonce.
Del dejen i 4 lige store stykker og rul først et stykke ud til en cirkel på cirka 30 cm i diameter.
Placer den på en bageplade med bagepapir og smør med 1/3 af remoncen (undlad at smøre den sidste cm ud til kanten).
Rul den næste dejklump ud til samme størrelse, kom den ovenpå remoncen, smør med remonce og fortsæt til du ligger den sidste cirkel af dej på.
Der skal være 4 lag dej og IKKE remonce på toppen.
Sæt et lille glas i midten af cirklen og skær 4 lige store kvarte af dejen (kl. 3, 6, 9 og 12) kun ind til glasset. Der skal være en lille cirkel i midten, der ikke er skåret igennem.
Del nu hver kvart i 4 lige store strimler.
Tag to strimler, en i hver hånd, og sno dem modsat, væk fra hinanden (1,5-2 hele gange rundt) og tryk så enderne godt sammen.
Forsæt med resten.
Lad din stjerne efterhæve i 30 minutter.
Pensl stjernen med et pisket æg og drys med mandelsplitter.
Bag Lucia stjernen ved 200 grader varmluft i cirka 20 minutter – skru evt. en smule ned undervejs.