Fjern skind fra chorizopølsen og skær kødet i små tern.
Kom det i et ovnfast fad (som du vil lave hele retten i) og pres hvidløgsfedene ud over med en hvidløgspresser.
Bag det i ovnen ved 200 grader i 10 minutter.
Fjern i mellemtiden de grønne blade fra blomkål og skær den groveste del af stokken af.
Skær blomkålshovedet i kvarte og kom dem i en stor gryde sammen med pasta.
Overhæld med kogende vand, kom et pænt drys salt i og lad det koge i 10 minutters tid under låg.
Gem 1,5 dl af kogevandet og hæld resten fra.
Rør cremefraiche, chiliflager, røget paprika, 2/3 dele af den revne ost, det gemte kogevand og finthakket persille sammen.
Kom pasta og blomkål op i fadet til chorizo og brug en gaffel til at hakke blomkålet i mundrette stykker.
Rør cremefraiche-blandingen i.
Top med resten af osten og bag ved 220 grader i cirka 15 minutter, til det er gyldent og sprødt på toppen.