Go Back
+ servings
Rocky road brownie

Rocky Road Brownie

5 fra 1 stemme
Antal: 14 stk
Forberedelse15 minutter
Tilberedelse30 minutter
Køletid3 timer

Ingredienser

Brownie

  • 100 g smør
  • 2 æg
  • 2,25 dl rørsukker
  • 1,5 dl hvedemel
  • 4 spsk god kakao
  • 1 drys salt

Rocky road topping

  • 50 g mørk chokolade
  • 75 g karamel fudge
  • 1 håndfuld nødder (ristede og saltede)
  • 50 g fransk nougat (jeg valgte en med tranebær)
  • 1 nip flagesalt

Køkkenudstyr

  • Elpisker
  • Kageform

Fremgangsmåde

  • Smelt smørret.
  • Pisk æg og sukker luftigt et par minutter i en skål.
  • Pisk derefter mel, kakao og salt i og til sidst smørret, til det er blandet sammen.
  • Kom bagepapir i en lille form på cirka 20 x 20 cm og hæld dejen i.
  • Hak chokolade, fudge, nødder og fransk nougat i små stykker og kom den oven på dejen. Drys evt med et lille drys flagesalt.
  • Bag kagen ved 170 grader varmluft i cirka 30 minutters tid.
  • Lad kagen køle af og kom den så på køl i minimum et par timer og gerne natten over, så den kan blive helt hård.
  • Skær den ud i mindre bidder.