Lav dejen ved at røre gær ud i det lunkne vand.
Tilsæt 1 tsk sukker, 1 æg, olivenolie, 1 dl cremfraiche og finthakket spinat og rør godt rundt.
Rør derefter begge slags mel og 1 stor tsk salt i og ælt i et par minutter, gerne på røremaskine.
Dejen skal være elastisk og smidig, ikke klistre for meget.
Læg et viskestykke over skålen og lad dejen hæve et lunt sted i en time.
Rør philadelphia, 1 spsk cremefraiche og finthakket dild sammen.
Del den røgede laks i 12 stykker.
Rul dejen ud til en stor cirkel på 2-3 mm tykkelse på et meldrysset bord.
Skær cirklen i 12 aflange trekanter/lagkagestykker (ligesom når du laver pølsehorn), smør med dild-flødeost og læg et stykke røget laks i den bredeste ende af en trekant og rul sammen mod midten.
Fortsæt med alle trekanter og placer på en bageplade med bagepapir.
Lad dem efterhæve i 30 minutter, pensl med et pisket æg og drys med sesamfrø og lidt havsalt.
Bag dem ved 220 grader varmluft i cirka 10-12 minutter.