Go Back
+ servings
Chiagrød med vanilje, kokos og mango

Chiagrød med vanilje, kokos og mango

Disse fine glas med chiagrød med vanilje, kokos og mango er perfekt til brunchbordet eller til en luksus morgenmad.
5 fra 1 stemme
Antal: 4 glas
Forberedelse15 minutter
Køletid8 timer

Ingredienser

  • 6 spsk chiafrø
  • 4 dl mælk (komælk, mandelmælk eller anden plantemælk)
  • 3 spsk skyr (store, gerne med vanilje)
  • 1 mango (en stor og moden én)
  • ½ lime
  • 1 spsk honning (evt.)
  • 4 spsk kokosflager
  • 4 spsk blåbær

Køkkenudstyr

  • Blender

Fremgangsmåde

Aftenen før

  • Rør chiafrø sammen med mælk.
  • Skræl mango, skær kødet i små tern og kom det i en pose i fryseren. Hvis din mango er meget moden, eller du hellere vil have mangokompot og ikke -is på, kan du sagtens droppe at fryse den.

Ved servering

  • Næste morgen skal du røre skyr i din chiagrød.
  • Blend den (frosne) mango med lime saft og evt. lidt honning til en mango(is).
  • Top chiagrøden med mango(is), kokosflager og friske bær og server med det samme.