Go Back
+ servings
Aubergineruller med mozzarella, spinat og tomatsauce

Aubergineruller med mozzarella, spinat og tomatsauce

5 fra 3 stemmer
Antal: 3 personer
Forberedelse35 minutter
Tilberedelse20 minutter

Ingredienser

  • 1 aubergine (en stor én)
  • 2 håndfulde frisk spinat
  • 1 kugle mozzarella
  • 2 dåser hakkede tomater
  • 1 løg
  • 2 fed hvidløg
  • 2 spsk frisk rosmarin (alternativt 1 spsk tørret)
  • 1 spsk tørret oregano
  • parmesan
  • salt og peber
  • olivenolie

Køkkenudstyr

  • Pande
  • Gryde

Fremgangsmåde

  • Lav en tomatsauce ved at hakke løg, hvidløg og rosmarin fint.
  • Steg det sammen med oregano og 1 spsk olivenolie i en lille gryde ved middelvarme, til løgene er bløde.
  • Tilsæt dåsetomater, et pænt drys salt, peber og 1 stor tsk sukker og lad det simre, imens du forbereder auberginerne.
  • Skær den grønne top af auberginen og skær tynde skiver på langs – jeg fik 10 ud af min.
  • Pensl dem med en smule olivenolie, drys med lidt salt og steg dem et par minutter på hver side på en pande.
  • Når de er bløde, kan du lægge dem på en tallerken og forstætte med resten af skiverne.
  • Skær mozzarella wrappen over på langs og hvert stykke i 5 aflange strimler, så du har en til hver aubergineskive.
  • Skyl spinat og kom dem i bunden af et ildfast fad. Hæld tomatsauce over.
  • Kom et stykke mozzarella på hver aubergineskive, drys med lidt salt og peber og rul dem sammen enkeltvis.
  • Fordel dem i tomatsaucen, riv en god håndfuld parmesan over og bag det ved 200 grader i 20 minutters tid. Server med en sprød salat eller friskbagt brød.