Go Back
+ servings
Spinatsalat med syltede rødløg, honningristede kerner og balsamico

Spinatsalat med syltede rødløg, honningristede kerner og balsamico

Brug denne spinatsalat som tilbehør til kød eller kylling, eller tilføj korn eller byg og spis den som måltidssalat.
5 fra 1 stemme
Antal: 4 personer
Forberedelse10 minutter

Ingredienser

  • 200 g frisk spinat
  • 1 håndfuld solsikkekerner (eller andre nødder/kerner – valnødder er også godt)
  • 1 tsk honning
  • 3 spsk syltede rødløg
  • 80 g feta
  • balsamico (gerne en tyk én)
  • flagesalt og peber
  • ¼ citron

Køkkenudstyr

  • Pande

Fremgangsmåde

  • Rist kernerne på en middelvarm pande med honning og et drys flagesalt.
  • Skyl spinat, kom det i en skål og vend med lidt citronsaft.
  • Fordel syltede rødløg, smuldret feta og kerner på toppen.
  • Dryp med balsamico efter smag og drys med flagesalt og friskkværnet peber.