Go Back
+ servings
Gedeost salat med friske figner, valnødder og balsamico-glace

Gedeost salat med friske figner, valnødder og balsamico glace

Server med lækkert brød til og måske et glas kold hvidvin.
5 fra 2 stemmer
Antal: 3 personer
Forberedelse15 minutter

Ingredienser

  • 100 g salat (feldsalat, spinat, blandede salater)
  • 4 friske figner
  • 1 rulle gedeost (du kan også bruge feta eller mozzarella)
  • 50 g valnødder
  • 0,5 dl balsamico
  • 1 spsk honning
  • flagesalt

Køkkenudstyr

  • Pande
  • Gryde

Fremgangsmåde

  • Rist valnødder på en pande, til de er gyldne. Lad dem køle af.
  • Kom balsamico, honning og et nip salt i en lille gryde og lad det simre et par minutter, til det tykner lidt.
  • Skær gedeost i skiver og figner i små både.
  • Du kan evt. bage gedeost-skiverne i ovnen ved 200 grader i et par minutter, men det behøves ikke.
  • Anret salat med figner, gedeost, ristede valnødder og drizzle balsamico-glace over. Drys med lidt flagesalt.