Go Back
+ servings
Hjemmelavet crunchy peanutbutter

Hjemmelavet peanutbutter

At lave sin egen hjemmelavede peanutbutter er virkelig tilfredsstillende, billigere og smager mindst lige så godt. Bestem selv om den skal være crunchy eller smooth.
5 fra 2 stemmer
Antal: 1 glas
Forberedelse15 minutter

Ingredienser

  • 300 g peanuts (saltede og ristede )
  • honning (kan undlades)

Noter

Opbevar din peanutbutter i et skoldet glas med låg – her kan det holde sig et par uger (hvis du ikke spiser det inden).

Køkkenudstyr

  • Blender

Fremgangsmåde

  • Start med at finde en god blender frem. Din blender skal bare have forholdsvis gode kræfter til at blende.
  • Blend peanuts (pånær en lille håndfuld hvis du vil have den crunchy) i blenderen, evt. sammen med 1 god tsk honning, til du har flydende peanutbutter.
  • I starten bliver peanuts til mel, hvorefter det bliver til grov peanutbutter og så til flydende peanutbutter.
  • Stop maskinen et par gange og skrab peanuts ned fra siderne, så alt kommer med.
  • Hak de evt. resterende peanuts groft og vend det i. Her kan du også smage til, hvis du vil tilsætte noget.