Go Back
+ servings
Jordbærsalat med avocado, fennikel og feta

Jordbærsalat med avocado, fennikel og feta

Denne jordbærsalat med avocado, fennikel og feta er en perfekt sommersalat og tilbehør til 3-4 personer
5 fra 1 stemme
Antal: 4 personer
Forberedelse20 minutter

Ingredienser

  • 100 g salat (blandet eller din favorit)
  • 2 avocado
  • 300 g jordbær (gerne nye danske )
  • 1/2 fennikel
  • 75 g feta
  • 1 håndfuld græskarkerner

Dressing

  • 2 spsk olivenolie
  • 1/2 citron
  • 1 spsk honning
  • salt og peber

Køkkenudstyr

  • Pande

Fremgangsmåde

  • Skyl, jordbær og fennikel godt.
  • Flæk avocadoer, skrab kødet ud og skær det i aflange strimler.
  • Skær toppen af jordbær og skær dem i tynde skiver.
  • Snit fennikel så tyndt som muligt.
  • Rist græskarkerner på en pande, til de er let gyldne.
  • Rør dressingen sammen og smag til med salt og peber.
  • Bland salat, jordbær, fennikel, avocado og smuldret feta sammen. Gem evt lidt af hver ingrediens til at pynte med.
  • Drys med græskarkerner og dryp dressingen udover.