Go Back
+ servings
Gyros-wrap af fladbrød med grillede stykker, tomatsalsa og tzatziki

Gyros-wrap af fladbrød med grillede stykker, tomatsalsa og tzatziki

5 fra 1 stemme
Antal: 4 personer
Forberedelse45 minutter

Ingredienser

Pandebrød

  • 300 g hvedemel
  • 2 tsk bagepulver
  • 1,5 dl vand (cirka)

Tzatziki

  • 3 dl græsk yoghurt
  • 1 agurk
  • 1 fed hvidløg

Tomatsalsa

  • 250 g cherrytomater
  • 1 bundt frisk persille
  • 2 spsk olivenolie
  • 1 spsk æbleeddike
  • salt og peber

Derudover

  • 2 pakker grillede stykker fra Hälsans Kök

Køkkenudstyr

  • Rivejern
  • Pande

Fremgangsmåde

Pandebrød

  • Bland hvedemel, bagepulver, 3 spsk olivenolie og 1 tsk salt i en skål.
  • Tilsæt vandet lidt ad gangen (måske du ikke skal bruge det hele) og ælt i et par minutter til en ensartet, glat dej.
  • Del i 6 stykker og rul hvert stykke tyndt ud til et fladbrød på 1-2 mm tykkelse.
  • Pensl hvert fladbrød med lidt olie på begge sider og steg dem på en pande én ad gangen.
  • Når fladbrødet er gyldent, vender du det om og steger det på den anden side også.
  • Fortsæt til alle brød er færdige og opbevar i et viskestykke, så de forbliver lune.

Tzatziki

  • Riv agurk groft på et rivejern og pres al overskydende væske væk.
  • Rør reven agurk sammen med græsk yoghurt, et presset fed hvidløg, salt og peber.

Tomatsalsa

  • Skær tomater i kvarte og vend med salt, peber, finthakket persille, olivenolie og æbleeddike.

Samling

  • Steg de grillede stykker et par minutter på en pande i en smule olie, til de er varmet igennem.
  • Server fladbrød med grillede stykker, tzatziki, tomatsalsa og frisk persille til toppen.