Go Back
+ servings
One pot lasagne

One pot lasagne

One pot lasagne er som lasagne - bare hurtigere og nemmere
4.50 fra 6 stemmer
Antal: 4 personer
Forberedelse15 minutter
Tilberedelse25 minutter

Ingredienser

  • 1 løg
  • 2 fed hvidløg
  • 400 g champignon
  • 300 g hakket oksekød
  • 1 dåse hakkede tomater
  • 1 dåse tomatpure (140 g)
  • 1 squash (groftrevet)
  • 12 lasagneplader
  • 1 pakke Knorr Spaghetti Bolognese Spice Mix (eller et mix af egne krydderier)
  • 1,5 dåse vand (dåse fra hakkede tomater)
  • 1 håndfuld parmesan (revet)
  • salt
  • olivenolie

Køkkenudstyr

  • Gryde

Fremgangsmåde

  • Hak løg, hvidløg og svampe fint.
  • Steg det i en spsk olivenolie i en stor gryde et par minutter, til det bliver blødt.
  • Kom det hakkede kød i og lad det brune af.
  • Knæk lasagnepladerne groft og kom dem i gryden sammen med groftrevet squash, tomatpure, dåsetomater, vand, et godt nip salt og krydderiposen.
  • Lad det simre under låg ved lav varme i 20-25 minutter, til pastaen er mør.
  • Rør jævnligt undervejs – også for at skille pastapladestykkerne fra hinanden. Hvis det mangler væske, kan du tilsætte lidt mere vand.
  • Rør til sidst parmesan i og smag til med salt. SPIS!