Go Back
+ servings
Dadelkugler med rom og bastogne kiks

Dadelkugler med rom og bastogne kiks

5 fra 1 stemme
Antal: 20 stk
Forberedelse20 minutter

Ingredienser

  • 1 dl mandler
  • 1 dl havregryn
  • 250 g friske dadler (juicy dadler)
  • 8 bastogne kiks
  • 2 spsk kokosolie
  • 2 spsk kakao
  • 2 tsk romessens
  • 1 nip salt
  • 1 dl ristet kokos

Køkkenudstyr

  • Blender

Fremgangsmåde

  • Rist mandler i ovnen i 6-8 minutter ved 175 grader.
  • Blend de ristede mandler til groft mandelmel i en blender/food processor og blend derefter kiks og havregryn i.
  • Fjern sten fra dadler og blend dem i sammen med kokosolie, kakao, romessens og et pænt nip salt. Hvis det er svært at blende, kan du tilføje et par spsk varmt vand.
  • Rul dadelmassen til kugler og rul dem i ristet kokos eller lignende.
  • Opbevar dem i en lufttæt boks på køl eller i fryseren (sidstnævnte er min favorit). Og lav endelig en stor portion – det vil du ikke fortryde!