Go Back
+ servings
Grøn toast med ost, skinke og estragonmayo

Grøn toast med ost, skinke og estragonmayo

5 fra 1 stemme
Antal: 2 personer
Forberedelse5 minutter
Tilberedelse10 minutter

Ingredienser

  • 4 skiver lækkert brød (fx surdejsbrød)
  • 4 spsk mayonnaise (rørt med 2 spsk finthakket, frisk estragon)
  • 2 tsk grovkornet sennep
  • 1 håndfuld frisk spinat
  • 2 blommetomater
  • 4 skiver parmaskinke
  • ost (fx danbo eller havarti (skal være gode til at smelte))
  • 2 spsk smør

Køkkenudstyr

  • Pande
  • Rivejern

Fremgangsmåde

  • Smør to skiver brød med mayo og de andre med sennep.
  • Top med spinat, skiver af tomat og parmaskinke på dem med mayo på.
  • Riv osten groft ovenpå og kom stykkerne med sennep ovenpå. Tryk dem sammen.
  • Varm en pande op med 1 spsk smør og steg dine toasts ved middelvarme, til undersiderne er gyldne og sprøde.
  • Vend dem forsigtigt, kom lidt ekstra smør på panden og steg også den side gylden og sprød. Drys evt med lidt flagesalt og spis!