Start med at lave dejen ved at lune mælk til lillefingervarme. Brug kold mælk hvis du koldhæver sneglene.
Rør gær ud i mælken og tilsæt æg, sukker, kardemomme og salt.
Rør melet i og derefter klatter af blødt smør. Ælt det sammen med i 5-10 minutters tid, til du har en lækker, blank dej. Gerne på røremaskine.
Lad dejen hæve et lunt sted under et klæde i 1½ time - kun 1 time ved koldhævning.
Forbered imens remonce ved at koge marmeladen, køle den af og røre tingene sammen. Stil det til side.
Rul dejen ud på et let meldrysset bord til en rektangel på cirka 30 x 35 cm.
Fordel og smør remonce ud i et jævnt lag og rul den sammen til en pølse på den korte led.
Skær pølsen i 12 stykker og placer dem i et stort fad foret med bagepapir med lidt plads imellem.
Lad dem efterhæve lunt under et klæde i 30 minutter ved almindelig hævning. Giv dem 1 time ved koldhævning.
Koldhæver du sneglene, skal du sætte dem på køl, dækket til med et fugtigt klæde, natten over. Ellers skal du bare bage dem som skrevet længere nede.