Pisk æggeblommer og sukker sammen til en lys og luftig æggesnap.
Pisk mascarpone i æggesnapsen.
Pisk æggehviderne stive i en anden skål - så meget at de ikke ryger ud, hvis du vender skålen på hovedet.
Vend forsigtigt hviderne i æggesnapcremen, til du har en luftig og ensartet creme.
Tag 6 glas eller et lille fad frem. Knæk ladyfingers i halve, hvis du anretter i glas.
Bland kaffe og amaretto i et lille fad og dyp ladefingers i. Dyp dem hurtigt for mild kaffe/amaretto smag eller lad dem suge lidt mere for stærkere smag.
På glas: kom 3 halve, dyppede ladyfingers i bunden, 2-3 spsk creme ovenpå, 2 halve, dyppede ladyfingers ovenpå og 2-3 spsk creme på. Forsæt med resten af glassene.
For fad: fordel halvdelen af de hele, dyppede ladyfingers udover bunden, hæld halvdelen af creme udover, resten af de dyppede ladyfingers og så den resterende creme.
Dæk din tiramisu til og sæt den på køl i minimum 6 timer og meget gerne natten over.
Ved spisning skal du drysse (fx med en si) godt med god kakaopulver på toppen af din tiramisu, så det danner et fint lag.