En sprød og fedtfattig tærte med porrer, spinat, skinke og feta. Perfekt aftensmad til 3-4 personer med en lækker salat til. Den kan også fryses og er god på madpakken.
Start med at forberede tærtebunden som i linket i ingredienslisten. Imens den forbager i ovnen, kan du forberede fyldet.
Pisk æg, cremefraiche og salt og peber i en skål. Stil det til side.
Fjern ender fra porrer og skær porrerne i tynde skiver. Skyl dem godt, så eventuel jord skylles væk.
Damp spinat i en gryde med en lille smule vand og med et låg på ved middel-høj varme, til det faldet sammen. Pres derefter al overskydende vand ud af spinaten.
Damp derefter porrerskiverne som spinaten i en gryde. Dog ikke samtidigt. Dup dem tørre.
Hæld de møre porrer i den forbagte tærtebund. Fordel spinaten ovenpå porrerne.
Skær skinken i tern og fordel det oven på. Smuldr feta og drys det over.
Hæld æggemassen udover fyldet og bag tærten ved 180 grader i cirka 30 minutter.