Go Back
+ servings
perlespeltsalat

Perlespeltsalat

En sund og lækker perlespeltsalat med æbler, avocado, rødløg og ristede mandler. Jeg topper med en hjemmelavet pesto. Se noten hvis du vil undlade pesto og istedet lave en almindelig dressing. Opskriften er nok til 4 personer som tilbehør.
4.67 fra 3 stemmer
Antal: 4 personer
Forberedelse30 minutter

Ingredienser

  • 200 g perlespelt
  • 1 æble
  • 2 avokado
  • ½ rødløg
  • 1 håndfuld mandler
  • – Pesto

Noter

Hvis du ikke laver pesto, kan du blande lidt olivenolie, citron og en smule honning som dressing og hælde det udover salaten.

Fremgangsmåde

  • Kog perlespelten i en gryde med saltet vand efter anvisningen på pakken. Hæl derefter vandet fra og lad det køle lidt af.
  • Forbered imens resten. Rist mandlerne gyldne på en pande.
  • Skær æble og avocado i tern og rødløg i tynde skiver.
  • Hak mandlerne groft og forbered dressing, hvis du ikke serverer pesto til (se note).
  • Vend afkølede perlespelt med æble- og avokadotern, rødløg og hakkede mandler.
  • Top med pesto eller vend med dressing.